El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
 
We lopen al langer met het idee om een nieuwe website te maken om commerciële visboten aan te bieden in Zuid Catalonië. Het is ons maar al te vaak gebeurd dat we ergens in een dorpje op vakantie zijn en dat we zin krijgen om een paar uurtjes te gaan vissen. Maar, waar vind je een redelijke boot? Wat voor materiaal zullen ze aan boord hebben? Heeft de kapitein wel ervaring? Het probleem in deze sector is dat er heel wat goeie vissers zijn, maar er bestaat geen professionele organisatie van het zeevissen in Spanje.

We organiseren al 15 jaar visreizen en vistrips naar Frankrijk, België, Nederland, Spanje, enz en ondertussen weten we heel goed wat de klant zoekt. We beschikken over twee puike boten: een Altaïr van 8,5m en een Tiara van 11m. De skipper, David Bono, heeft jaren ervaring en z’n rechter arm, Miguel Sanchez, is één van de beste visgidsen van de streek.

Samen hebben ze al meerdere viswedstrijden gewonnen en ook hebben ze onlangs meegedaan aan de “World Big Game Trolling Championship Clubs” van Javea in 2008. Al het vismateriaal is van Shimano… Waar zit u nog op te wachten om van een prachtige dag op zee te genieten?

 
Er zit heel wat vis dit jaar. We willen niet overdreven optimistisch zijn, maar we zijn toch goed aan het vangen dit jaar. Vorige vrijdag hebben we ons goed vermaakt en hebben we verschillende bonito’s met de jig gevangen, op zo’n 40 – 45m diepte. Tijdens de Guasch viswedstrijd werd heel veel bluefish gevangen. En Miguel, onze gids, ving een blauwvin tonijn van 200kg op een paar mijl van de kust. Na een dril van meer dan 4 uur, konden ze de gigant landen. Gefeliciteerd! Verder hebben klanten op één dag ook 5 tonijnen van gemiddeld 30kg gevangen.
 
 
 
C/ Republica Argentina 34, 43892 Miami Playa, Tarragona, Telefon: 651 377 316, contact@gamefishingspain.com
 
 

Diseño de Paginas web en Barcelona