El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
 
Wij zijn in het kleine dorpje Cambrils gevestigd (Costa Dorada, Catalonië, Noord –Oost Spanje). Deze oude vissershaven heeft een zeer ontspannen mediterrane sfeer waar elke visser zich thuis zal voelen. Cambrils is één van de weinige badplaatsen waar u geen last heeft van massa toerisme; het dorp heeft z’n charme en z’n karakter heeft kunnen behouden. Niettegenstaande zijn hier toch genoeg hotels, restaurants, culturele activiteiten en winkels.


 

Wij raden onze klanten het Hotel Tryp Port Cambrils van Sol Meliá aan. Het ligt in het hartje van Cambrils en op een steenworp van de jachthaven. Ze bieden kwaliteit aan, ruime en moderne kamers, goeie service en redelijke prijzen. Een dubbele kamer kunt u al vanaf 79 euro per nacht krijgen.

Contacteer ons als u wenst dat wij een kamer voor u regelen. Als u een bungalow of een villa wenst dan is dat absoluut geen probleem.

 
   

 
 
Als u met de wagen reist, dan komt u via de AP7 via Barcelona, Tarragona en vervolgens neemt u de uitrit n°37. Voor l’Hospitalet de l’Infant neemt u de volgende uitrit: n°38. Een meer gedetailleerde routebeschrijving krijgt u bij de bevestiging van uw boeking.

Als u verkiest om met de trein te reizen, dan neemt u het best de AVE of de AVANT tot Camp de Tarragona.

Alle grote luchtvaartmaatschappijen vliegen op Reus en Barcelona. Als het nodig is, kunnen we een shuttle dienst organiseren van en naar de luchthaven.
 
   
 
C/ Republica Argentina 34, 43892 Miami Playa, Tarragona, Telefoon: 651 377 316, contact@gamefishingspain.com
 
 

Diseño de Paginas web en Barcelona